Mondeo Privatleasing

Vi er ved at beregne nye priser på privatleasing og vil opdatere vores hjemmeside, når alle nye priser efter de nye afgifter er klar. Det betyder, at nogle privatleasing biler vil blive billigere og andre vil blive dyrere. Vi arbejder på højtryk for at kunne tilbyde dig attraktive priser og forventer at kunne annoncere de nye priser i starten af det nye år. 

Privatleasing via Santander Consumer Bank. Leasingydelserne er faste. Alle priser er inklusiv service og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv vinterdæk, obligatorisk kaskoforsikring, delydelse, brændstof, grøn ejerafgift samt eventuelt ekstraudstyr. Positiv kreditvurdering samt betaling via betalingsservice forudsættes. Tilbuddet gælder udvalgte farver og så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

Santander Consumer Bank tager forbehold for rente-, pris-, avance- og afgiftsændringer, kalkulationsfejl samt leveringshindringer, som er uden for Santander Consumer Bank A/S’ indflydelse.